Pro-Puhdistus Oy on alan huippuammattilaisista koostuva yhtiö, joka palvelee asiakkaitaan useilla eri aloilla. Pystymme vastaamaan asiakkaidemme vaativimpiinkin erikoispuhdistus-tarpeisiin osaavan ja koulutetun henkilöstömme sekä ammattilaisille tarkoitetun kalustomme ansiosta.

Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen toimipisteiltämme käsin. Pesuyksikkömme ovat mobiiliyksiköitä, minkä vuoksi vietämmekin suuren osan vuodesta tien päällä erilaisissa pesu- ja puhdistustehtävissä. Tarjoamme käyttöönne  puhdistuspalveluiden lisäksi myös monipuoliset asiantuntijapalvelut ja konsultoinnit.

Etsimme kohteesta riippumatta mahdollisimman kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Tämän vuoksi tilanne pyritään aina kartoittamaan hyvissä ajoin etukäteen, jotta saadaan selkeä kokonaiskuva ja kehitettyä siihen parhaiten soveltuva ratkaisu.

ELINTARVIKEHYGIENIA

Eräs yhtiömme erikoisosaamisalue on elintarvikehygienia. Toimitamme asiakkaillemme palveluita alan vaativista erikoispuhdistuksista aina mittauksiin ja raportointiin saakka sekä autamme mikrobiologisten ongelmatilanteiden ratkaisuissa. Asiantuntijoillamme on kokemusta elintarvikehygieniatöistä jopa 15 vuoden ajalta, minkä myötä asiakaskuntaamme lukeutuukin pienempien yritysten lisäksi useita maailmanlaajuisesti toimivia suuryrityksiä.