Kiinteistöjen palvelut


Homepölysiivous ja vahinkopalvelut

Toimitamme laajasti palveluita myös kiinteistöalan toimijoille. Asiakkainamme on mm. isännöitsijöitä ja taloyhtiöitä sekä kuntia/kaupunkeja, jotka osaltaan ovat kanssamme korjaamassa laajalti tunnettua sisäilmaongelmaa ja vaikuttamassa asuinolosuhteiden parantamiseen. Olemme vahvasti mukana erilaisissa hankkeissa, joissa tarvitaan mm. homepölysiivousta, sisäilmanpuhdistuksia, puhtaudenhallintakonsultointia, sekä muita alan erityisosaajien palveluita.

Mikäli kiinteistössäsi havaitaan esim. vesivahingosta aiheutuvia mikrobivaurioita tai muita sisäilmaongelmien aiheuttajia, voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme. Lähdetään yhdessä kartoittamaan parasta ratkaisua tilanteeseen.

Kalmasiivous

Asiantuntijamme ovat erikoistuneet kalmasiivouskohteissa suoritettaviin puhdistus- ja jälkivahinkotorjuntatöihin. Kalmasiivous on tarpeen, kun vainaja on ollut asunnossa pidemmän aikaa. Tavoitteena kalmasiivouksessa on minimoida kiinteistölle aiheutuvien vahinkojen laajuus kuolemantapauksessa. Tietyissä tilanteissa myös rakenteiden purkaminen tulee tarpeeseen, myös nämä työt saat tilattua meiltä.

Julkisivujen pesu ja parvekkeet

Pro-Puhdistus Oy palvelee asiakkaitaan myös kiinteistöjen julkisivujen pesuissa. Julkisivujen säännöllinen pesu siirtää maalauksen tarvetta ja tuo näin säästöä kiinteistön omistajille. Erilaisilla pesu- ja puhdistusmenetelmillä pystymme poistamaan julkisivuista ja parvekkeilta mm. kasvustot, erilaiset valumat, graffitit ja töhryt sekä kaikenlaisen materiaaliin kuulumattoman lian.

Palvelutarjontaamme kuuluu myös rännien ja syöksytorvien sulatukset sekä lumenpudotukset.