Teollisuuden palvelut


Palvelutarjontamme teollisuudelle kattaa vaativimmatkin puhdistus- ja pesupalvelut. Olemme tottuneet työskentelemään erittäin haastavissa olosuhteissa, minkä johdosta henkilöstömme on ammattitaitoista ja koulutettua. Lisäksi käytössämme on aina olosuhteisiin sopiva ammattilaisille tarkoitettu kalusto ja parhaat työmenetelmät. 

Tarjoamme myös kaikki elintarvikehygienian alaiset konsultoinnit, asiantuntijapalvelut ja puhdistustyöt. 

Toimimme koko Suomen alueella.

Tuotantotilat, teollisuuden palvelut

Tuotantotiloissa syntyy usein tarpeita erikoispuhdistuksille esimerkiksi linjaston / laitteiden äkillisen rikkoontumisen johdosta tai vaikka vuosihuoltojen ja auditointien merkeissä. Kun normaali ylläpitosiivous auttaa pitämään tilat riittävän puhtaina päivittäistä käyttöä ajatellen, erikoispuhdistuksia tarvitaan vaativammissa paikoissa. 

Tarjoamme teollisuusasiakkaillemme monenlaisia palveluita, kuten:

– palokuormien poistot rakenteista

– tuotantolinjojen ja -laitteiden vaativat puhdistustyöt

– tuotantoympäristön pesu- ja puhdistustyöt

Elintarvikehygienia

Elintarvikehygienian osa-alueella pystymme toimittamaan asiakkaillemme erittäin kattavat palvelut asiantuntijapalveluista haastavimpiin puhdistustöihin. Kokemuksemme ja huippuunsa kehittynyt ammattitaitomme ovat alalla tärkeitä ominaisuuksia, joiden avulla voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Erikoisosaamisemme korostuu mm. seuraavissa tilanteissa:

– auditointeihin liittyvät puhdistustyöt

– suurtalouskeittiöiden ja elintarviketuotannon suurpesut

– mikrobiologisten ongelmatilanteiden ratkaisut