Rakennusala

Rakennusalan puhdistuspalvelut


Toimitamme rakennusalan asiakkaillemme lähes kaikki puhdistustöihin liittyvät palvelut useiden vuosien ja jopa satojen projektien kokemuksella. Meiltä saat myös kustannustehokkaan ratkaisun rakennustyömailla yleisesti toistuvaan ongelmaan ikkunoiden kalkkijäämien puhdistukselle. 

Mikäli tarvitset projektiisi erikoispuhdistuksia, ota yhteyttä myyntiimme niin etsitään juuri sinun projektiisi sopiva ratkaisu!


YHTEYS:

Puh: 0400 383173 / Jake Heiskala
info@pro-puhdistus.com

Rakennus- ja loppusiivous

Palvelemme projektin alusta luovutusvaiheeseen asti 

Rakennusprojektien siivouspalvelut rakennussiivouksesta toimintakoevalmiuteen ja varsinaiseen  loppusiivoukseen. Ylläpidämme tarvittaessa työmaan puhtaustasoa tilaajan kanssa yhdessä määriteltyyn tasoon saakka. Tämän jälkeen toimitamme työvaiheiden mukaiset loppusiivoustyöt.


P1 - asiantuntijapalvelut ja -siivous

Puhtaudenhallinta sekä P1 - suunnittelu, -mittaus ja -raportointi

Asiantuntijamme perehdyttää tarvittaessa työmaan henkilöstöä oikeaoppiseen P1-rakentamiseen. Tämä näkyy huomattavina säästöinä projektin loppusiivousvaiheen työmäärässä ja sitä kautta kustannuksissa. Tilattaessa suoritamme kohteessa myös P1-mittaukset ja raportoinnin asiakkaalle.


Korkeapainepesu ja kuivahöyrypuhdistus

Kiinteistöjen julkisivuille, parvekkeille, betoniliimanpoistoon... 

Kerro meille mitä tarvitset, me toimitamme ratkaisun ! 

Rakennettavan kiinteistön julkisivuissa tai muissa rakenteissa tulee monesti vastaan ongelmia erilaisten valumien ja vaikeiden tahrojen kanssa, jotka edellyttävät normaalia siivousta vaativampia toimenpiteitä. Näissä tilanteissa tarjoamme yleensä ratkaisuna korkeapainepesua tai kuivahöyrypuhdistusta. Kyseisten menetelmien vaikutus on erittäin tehokas eikä suuria kemikaalimääriä yleensä tarvita.