Uutiset

(22.02.2018) Tatu Suomalaisesta uusi projektijohtaja


Pro-Puhdistus Oy:n työpäällikkönä toiminut Tatu Suomalainen on siirretty projektijohtajan tehtäviin. Nimityksen myötä Suomalaisen vastuualue laajenee ja hän alkaa valtakunnallisesti johtaa koko yhtiön projektitoimintaa suoraan liiketoimintajohtajan sekä operatiivisen johtajan alaisuudessa. Järjestelyllä tavoitellaan entistä tehokkaampaa projektitoimintaa kasvavilla markkinoilla.

(20.02.2018) Avoimia työpaikkoja


Toimintamme jatkuvasti kasvaessa yhtiömme hakee palvelukseensa luotettavia, reippaita ja motivoituneita uusia työntekijöitä. Aiempi kokemus puhdistuspalveluista on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on oikea asenne työympäristöä kohtaan. Tarjoamme sinulle työpaikan kehittyvässä puhdistuspalveluja tuottavassa yhtiössä, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden monipuolisiin työtehtäviin.

Työnhakulomakkeeseen pääset tästä

Lisätietoja:
Tatu Suomalainen
050-5644885 tai tatu@pro-puhdistus.com

(08.02.2018) Asbestista asiaa


Nykyaikaisen lainsäädännön vuoksi mm. purkutöitä suunniteltaessa on hyvä muistaa asbestikartoituksen tärkeys. Mikäli ennen vuotta 1994 rakennettuun kiinteistöön suunnitellaan purkutöitä, on lain mukaan ensin suoritettava asbestikartoitus. Myös purkutöiden jälkeen on mitattava tiloista asbestipitoisuudet.

Pro-Puhdistus Oy tarjoaa asiakkailleen asbestikartoituspalvelut osana laajaa palvelukokonaisuuttamme. Asiantuntijamme kartoittavat kohteen ja teettävät tarvittaessa näytteistä laboratoriotutkimukset. Lopuksi asiakas saa kattavan kartoitusraportin jonka jälkeen purkutyöt voidaan aloittaa.

Kysy lisätietoja:   info@pro-puhdistus.com   tai   p. 0400-383173

(13.12.2017) Toimintamme laajenee

Pro-Puhdistus Oy laajentaa toimintaansa vahinkosaneeraus- ja purkutöihin vuoden 2018 alussa. Olemme päättäneet hyödyntää henkilöstömme monipuolista kokemusta laajentamalla toimintaamme. Tähän päätökseen vaikuttavat myös asiakkailtamme saatu palaute ja tiedustelut mahdollisuuksistamme toteuttaa vahinkosaneeraus- ja purkutyöpalveluita heille.

Uuden osa-alueen toiminimi on Pro-Vahinkopalvelut ja sen toiminta on vahvasti kytköksissä Pro-Puhdistus Oy:n eri sektoreihin.  Asiasta tullaan tiedottamaan lisää toiminnan käynnistyessä.