Uutiset

(20.02.2019) Liikevaihdon vahva kasvu ja toiminnan kehittyminen

Tilikaudella 2018 yhtiömme liikevaihto kasvoi yli 100% edellisvuoteen verrattuna, ollen nyt noin 820.000 EUR. Myynnin kaksinkertaistuminen toi vuoden aikana mukanaan paitsi monta onnistunutta projektia, myös uusia haasteita. Toimintaa kehitettiin kaiken aikaa olosuhteiden vaatimalla tavalla ja tämä kehityssuunta jatkuu edelleen. Pro-Puhdistus Oy on saanut vahvan jalansijan erikoispuhdistusten toimittajana koko Suomessa. Nykyään profiloidummekin entistä vahvemmin huippuammattilaisina; vaativiakin ongelmia ratkaisevana yhtiönä niin teollisuudessa, kiinteistöpuolella kuin rakennustyömaillakin.


(05.09.2018) AA-luottoluokitus myönnetty

Bisnode Finland on reitannut Pro-Puhdistus Oy:n toiseksi ylimpään eli AA-luottoluokkaan. Suomalaisista yhtiöistä vain noin 12% yltää ko. luokitustasolle mikä kertoo paljon yhtiömme kasvusta, kannattavuudesta sekä luotettavuudesta.


(18.05.2018) Mika Suonsyrjä siirtynyt Pro-Puhdistus Oy:n myyntipäälliköksi

Yhtiömme myyntiorganisaatio on vahvistunut uuden myyntipäällikön myötä. Lähes 200 projektikohteen kokemuksen omaava Mika Suonsyrjä on siirtynyt vastaamaan pääasiallisesti yhtiömme projektimyynnistä. Suonsyrjän toimenkuvaan kuuluu valtakunnallisen myynnin lisäksi osittain myös kohteiden valvonta- ja tuotantosektori.


(16.03.2018) Pro-Puhdistus Oy:lle A-luottoluokitus


Luottoluokittaja Bisnode Finland on luokitellut Pro-Puhdistus Oy:n ensimmäisen tilikauden jälkeen A-luokkaan. Tämän täysin objektiivisen ja automatisoidun luottoluokitusjärjestelmän tulos osoittaa yhteistyökumppaneillemme, että olemme sekä luotettava asiakas että palveluntuottaja. Yhtiömme ylitti ensimmäiselle tilikaudelle asetetun liikevaihtotavoitteensa reippaasti. Kuluvan tilikauden tavoitteisiin päästäksemme aiomme entisestään kehittää projektinjohtojärjestelmiämme ja tehostaa tuotantoamme. On sekä palveluntuottajan että asiakkaan edun mukaista saattaa projektien tehokkuus maksimiin, laadun siitä kuitenkaan millään tavalla kärsimättä.

(22.02.2018) Tatu Suomalaisesta uusi projektijohtaja


Pro-Puhdistus Oy:n työpäällikkönä toiminut Tatu Suomalainen on siirretty projektijohtajan tehtäviin. Nimityksen myötä Suomalaisen vastuualue laajenee ja hän alkaa valtakunnallisesti johtaa koko yhtiön projektitoimintaa suoraan liiketoimintajohtajan sekä operatiivisen johtajan alaisuudessa. Järjestelyllä tavoitellaan entistä tehokkaampaa projektitoimintaa kasvavilla markkinoilla.

(20.02.2018) Avoimia työpaikkoja


Toimintamme jatkuvasti kasvaessa yhtiömme hakee palvelukseensa luotettavia, reippaita ja motivoituneita uusia työntekijöitä. Aiempi kokemus puhdistuspalveluista on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on oikea asenne työympäristöä kohtaan. Tarjoamme sinulle työpaikan kehittyvässä puhdistuspalveluja tuottavassa yhtiössä, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden monipuolisiin työtehtäviin.

Työnhakulomakkeeseen pääset tästä

Lisätietoja:
Tatu Suomalainen
050-5644885 tai tatu@pro-puhdistus.com

(08.02.2018) Asbestista asiaa


Nykyaikaisen lainsäädännön vuoksi mm. purkutöitä suunniteltaessa on hyvä muistaa asbestikartoituksen tärkeys. Mikäli ennen vuotta 1994 rakennettuun kiinteistöön suunnitellaan purkutöitä, on lain mukaan ensin suoritettava asbestikartoitus. Myös purkutöiden jälkeen on mitattava tiloista asbestipitoisuudet.

Pro-Puhdistus Oy tarjoaa asiakkailleen asbestikartoituspalvelut osana laajaa palvelukokonaisuuttamme. Asiantuntijamme kartoittavat kohteen ja teettävät tarvittaessa näytteistä laboratoriotutkimukset. Lopuksi asiakas saa kattavan kartoitusraportin jonka jälkeen purkutyöt voidaan aloittaa.

Kysy lisätietoja:   info@pro-puhdistus.com   tai   p. 0400-383173

(13.12.2017) Toimintamme laajenee

Pro-Puhdistus Oy laajentaa toimintaansa vahinkosaneeraus- ja purkutöihin vuoden 2018 alussa. Olemme päättäneet hyödyntää henkilöstömme monipuolista kokemusta laajentamalla toimintaamme. Tähän päätökseen vaikuttavat myös asiakkailtamme saatu palaute ja tiedustelut mahdollisuuksistamme toteuttaa vahinkosaneeraus- ja purkutyöpalveluita heille.

Uuden osa-alueen toiminimi on Pro-Vahinkopalvelut ja sen toiminta on vahvasti kytköksissä Pro-Puhdistus Oy:n eri sektoreihin.  Asiasta tullaan tiedottamaan lisää toiminnan käynnistyessä.