Kiinteistöt

Kiinteistöt


Sisäpuolen työt

Toimitamme laajasti palveluita myös kiinteistöalan toimijoille. Asiakkainamme on mm. isännöitsijöitä ja taloyhtiöitä sekä kuntia/kaupunkeja, jotka osaltaan ovat kanssamme korjaamassa laajalti tunnettua sisäilmaongelmaa ja vaikuttamassa asuinolosuhteiden parantamiseen. Olemme vahvasti mukana erilaisissa hankkeissa, joissa tarvitaan mm. homepölysiivousta, sisäilmanpuhdistuksia, puhtaudenhallintakonsultointia, sekä muita alan erityisosaajien palveluita.

Mikäli kiinteistössäsi havaitaan esim. vesivahingosta aiheutuvia mikrobivaurioita tai muita sisäilmaongelmien aiheuttajia, voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme. Lähdetään yhdessä kartoittamaan parasta ratkaisua tilanteeseen.


Julkisivut ja parvekkeet / ulkopuolen työt

Pro-Puhdistus Oy palvelee asiakkaitaan myös kiinteistöjen julkisivujen pesuissa. Julkisivujen säännöllinen pesu siirtää maalauksen tarvetta ja tuo näin säästöä kiinteistön omistajille. Erilaisilla pesu- ja puhdistusmenetelmillä pystymme poistamaan julkisivuista ja parvekkeilta mm. kasvustot, erilaiset valumat, graffitit ja töhryt sekä kaikenlaisen materiaaliin kuulumattoman lian.

Palvelutarjontaamme kuuluu myös rännien ja syöksytorvien sulatukset sekä lumenpudotukset.

Yhteys:

Puh. 0400-383174 / Ville Ala-Härkönen
ville@pro-puhdistus.com


Sisäpuolen työt

Palvelemme ongelman kartoituksesta sen poistamiseen saakka !

Mikäli kiinteistössä huomataan sisäilmaongelmia, voimme tarjota useita vaihtoehtoisia ratkaisuja. Toki tärkeintä on hoitaa kuntoon ongelman aiheuttaja eikä vain "antaa ensiapua" kohteeseen. Kauttamme myös muut erikoistyöt. Toimitamme mm. seuraavat palvelut asiakkaillemme:

- tutkimus- ja mittaustyöt
- tarvittavat purkutyöt
- desinfioinnit ja hajunmuokkaukset
- homepölysiivous
- kalmasiivoukset

Julkisivupesut

Tarjoamme ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin julkisivujen ja parvekkeiden puhdistuksissa. Joissain tapauksissa paras vaihtoehto on julkisivun korkeapainepesu, välillä taas runsas veden käyttö ei ole mahdollista ja puhdistustyöt hoidetaan esimerkiksi kuivahöyrypuhdistuksena. Kartoitamme tilanteen aina tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa ja tarjoamme parhaan ratkaisun puhdistusmenetelmäksi. Kaikki kohteet ovat erilaisia ja näin ollen myös puhdistusmenetelmä räätälöidään tilanteeseen sopivaksi.