Kiinteistöt

Kiinteistöt


Toimitamme laajasti palveluita myös kiinteistöalan toimijoille. Asiakkainamme on mm. isännöitsijöitä ja taloyhtiöitä sekä kuntia/kaupunkeja, jotka osaltaan ovat kanssamme korjaamassa laajalti tunnettua sisäilmaongelmaa ja vaikuttamassa asuinolosuhteiden parantamiseen. Olemme vahvasti mukana erilaisissa hankkeissa, joissa tarvitaan mm. homepölysiivousta, sisäilmanpuhdistuksia, puhtaudenhallintakonsultointia, sekä muita alan erityisosaajien palveluita.

Mikäli kiinteistössäsi havaitaan esim. vesivahingosta aiheutuvia mikrobivaurioita tai muita sisäilmaongelmien aiheuttajia, voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme. Lähdetään yhdessä kartoittamaan parasta ratkaisua tilanteeseen.

Pro-Puhdistus Oy palvelee asiakkaitaan myös kiinteistöjen julkisivujen pesuissa. Julkisivujen säännöllinen pesu siirtää maalauksen tarvetta ja tuo näin säästöä kiinteistön omistajille.

Yhteys:

Puh. 0400-383174 / Ville Ala-Härkönen
ville@pro-puhdistus.com


Kiinteistöjen palvelut

Palvelemme ongelman kartoituksesta sen poistamiseen saakka !

Mikäli kiinteistössä huomataan sisäilmaongelmia, voimme tarjota useita vaihtoehtoisia ratkaisuja. Toki tärkeintä on hoitaa kuntoon ongelman aiheuttaja eikä vain "antaa ensiapua" kohteeseen. Kauttamme myös muut erikoistyöt. Toimitamme mm. seuraavat palvelut asiakkaillemme:

- tutkimus- ja mittaustyöt
- tarvittavat purkutyöt
- desinfioinnit ja hajunmuokkaukset
- homepölysiivous
- kalmasiivoukset

Kysy lisää palveluistamme, tarkemmat tiedot löydät Yhteystiedot - välilehden kautta.